Welkom

Dag bezoeker van mijn website, Dit is de website van Kees Oosterwijk. Ik heet u hartelijk welkom op mijn site. Ik ben Jazz– Saxofonist. Ik heb oorspronkelijk een klassieke opleiding op het conservatorium in Groningen genoten. Daarnaast heb ik jazz muziek gestudeerd aan het conservatorium in Zwolle. Ik speel tenorsaxofoon, altsaxofoon en EWI (Electronic Wind Instrument).

optredens boeken:

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben een ervaren sectiesspeler voor bigband. 1e Tenor en 1e alt. mijn hoofdinstrument is de tenorsaxofoon. De positie van 1e alt vindt ik echter het meest interessant omdat ik daarmee de sectie kan aansturen. Ik speel momenteel in diverse bigbands (bigband in Renswoude en bigband in Amsterdam). Ik heb door de jaren heen vele andere bigbands gehad. Uit meerdere kan ik noemen: In mijn jeugd de Boventoon in Amsterdam, later de Laundry Bigband in Hilversum en de Fritz Landersbergen Bigband in Leiden.

 

Ik heb daarnaast een kwintet met het Boomtown Jazz Quintet (BTJQ),

 

mijn eigen Kees Oosterwijk Trio met bassist Lucas Suringar en gitarist Floor van Os.

 

Daarnaast speel ik sfeervolle jazzmuziek met mijn eigen eenmans-formatie met begeleiding van een band (computer). U kunt hier kennismaken met mijn muziek. Daarvoor kunt u de volgende bladen van deze website beluisteren. Ik wens u veel plezier.